Det är omöjligt att sätta en prislapp utan att ha sett det aktuella uppdraget men vi lämnar gärna en kostnadsfri offert. Kontakta oss här så hjälper vi dig 

Trädfällning, beskärning, stubbfräsning och trädgårdsarbete ger rätt till RUT. Rådgivning och bortforsling ges inte rätt till avdrag. Läs mer här

Vi lämnar gärna ett ungefärligt pris utan att ha varit på plats. Skicka e-post till info@arboteket.se där du bifogar bilder. Beskriv uppdraget och omgivningen så utförligt som möjligt. Se till att få med en referens i bilden (t.ex en människa) för att vi ska kunna bedöma storleken. Gäller det trädfällning, mät gärna omkretsen på stammen.

Vi utgår från Linköping och Stockholm. Vi jobbar regelbundet i Östergötland, Sörmland, Uppland, Småland och Mälardalen. Vi åtar oss gärna större uppdrag i andra delar av landet.

Alla våra arborister är examinerade vid Hvilan arboristutbildning och/eller ETW-certifierade. All personal utbildas fortlöpande för att stärka kompetensen och inte minst arbeta säkert och enligt gällande regelverk.

Vi är fullt ansvars-och olyckfallsförsäkrade. Kontakta oss här om ni vill titta på vårt försäkringsbevis.

Vi hjälper dig helt enligt dina önskemål. Vi kan köra bort både stammar och ris, vill du spara stammar till ved kan vi såga upp dom i vedlängder. Vill du ha bort stubbar kan vi fräsa dom till ett bra pris.

För tillfället söker vi arborister till både Linköping och Stockholm. Hör av dig med personligt brev och CV till arborist@arboteket.se om du är intresserad.

Vi tar gärna emot motiverade praktikanter. Du behöver inte ha några förkunskaper men ett krav från vår sida är att du är intresserad av arboristyrket och trivs med att arbeta utomhos oavsett väderlek.

0
Skickliga arborister
Beskär och fäller
0
Rutinerade trädfällare
Sågar från marken
0
Duktiga maskinförare
Kör ris och fräser stubbar
0
Års erfarenhet
Av trädarbeten