Kvalitet, Säkerhet och Gemenskap

Om oss

Bakgrund

Petter Karlquist Startade 2012 Arboteket som ett renodlat arboristföretag. Idag har företaget utvecklas där vi försörjer i stor sett alla områden inom arboristarbeten transporter samt skogliga tjänster. Vi har två kontor i Linköping och Stockholm och jobbar i hela mellansverige.

Vår passion

Vi är arborister i grunden som älskar träd, trädvård och allt där emellan. Vi är specialister på urban trädvård och fällning av träd i urbana miljöer. Ett brett komplement av specialiserade maskiner gör att vi kan sörja för allt från uppdragets start till dess att sista grenen har transporterats bort. Kort sagt vi kan träd.

Vi är företaget

Det är våra medarbetare som representerar och är företaget. Vi strävar mot våra ledord: Kvalite, Säkerhet och Gemenskap. Har vi inte en bra arbetsmiljö och ett bra klimat kan vi inte erbjuda en bra tjänst till dig som kund.

Vi är inte bara arborister

Företaget är i grunden ett arboristföretag med utbildade arborister, vi är därutöver utbildade inom skogsvård, träförädling, virkeshantering samt ett brett utbud med maskinförare.

Ert trädvårdande företag

Ledning

Petter Karlquist 

Vd/ Arborist 
Utbildad arborist som helt klart gillar att fälla träd. Kommer aldrig förlora sitt barnasinne.

Robert Bjärnlid 

Platschef Linköping 
En av arbotekets yngsta medarbetare, visar alltid stor passion och engagemang. När man ska driva med Robert är han repliksnabb som ofta sätter kollegor på plats. 

Elin Karlquist

Platschef Stockholm
Elin har en gedigen projektledarutbildning och är riktigt vass på ledningsstrukturer och processer . Hänger hon inte på klättergymmet så socialiserar hon gärna över en kopp te

Team Linköping

Anna Roos 

Administratör/ Arborist 
Bästa Anna som sköter våran administration. Inte helt lätt med en hel hög med bohemer, tidsoptimister och arborister.

Jörgen Andersson 

Kundbesök/ Arborist 
ETW certifierad arborist som nu pluggar ETT. Jörgen kan påminna lite om ett tazmaniskt yrväder med har fokus och skärpan på rätt tid och plats (oftast)

Emelie Simeonov

Arbetsledare /Arborist/ Kundbesök
Utbildad arborist med ett brinnande intresse för detaljer och prylar. Har inte Emelie koll på grejerna är det inte värt att veta.

Andreas Jonsson

Kundbesök/ Arborist
Andreas är personen som alltid strålar likt en sol. Jobbar han inte så finns han på sydligare breddgrader i något hav som dykintruktör eller yogalärare.

Viktor Petersson 

Arbetsledare/ Arborist 
ETW certifierad arborist med en passion för träd och fåglar. Satsar på att skåda 300 olika fågelarter per år. Kan även göra er besiktning på spanska om så behövs.

Anneli Lewis Skoglund 

Arborist 
ETW certifierad arborist som lever för sitt torp, självhushållning och skateboarding. 

Per Gustavsson

Arborist 
Har ett brinnande intresse av svampar och är en av sveriges enda molguider.  Per har även en dold talang som brakedance dansare.

Samuel Otteblad 

Arborist 
Firmans egna Törnrosa, Oerhört vacker men lite trött på mornarna.

Leo Jonsson 

Maskinförare

Oskar Gustavsson 

Maskinansvarig
Alltid glad och alltid iförd i ett par träskor. Oskar är inte den som säger nej till riktigt besvärliga arbetsuppgifter.

Viktor Almqvist 

Arborist 
Utbildad arbrist som i grunden är en västgötsk skogshuggare som nu har sökt sig till civilisationen. Sjukt glad och alltid på bra snackhumör. 

Kim Öllsjö

Arborist 
Är han inte på jobbet så hänger han bokstavligen på gymmet. Stabil arborist.

Viktor Zidlicky

Arborist
Riktigt erfaren arborist med många år i branchen. Hänger han inte i sitt torp så är han och skatar eller bygger en snowboard park någonstans.

Team Stockholm

Johanna Eriksson 

Arbetsledare  / Arborist 
Alltid glad och utåtriktad, En skön sommardag chillar hon vid torpet med bästa ölen som just nu är Big wawe.

Björn Ryd

Markarbetare/ Trädfällare

Rudolfs Eglits

Arborist
Stabil arborist som har ett brinnande intresse fö OC-race. Obstical course race. Snabb som attans över de flesta hinder!

Matilda Albacke Eriksson

Kundbesöksansvarig/ Arborist

Snickeriet